Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL CORFU IMPERIAL EXLUSIVE RESORT

Descriere



Localizare

Hotelul Grecotel Corfu Imperial este situat pe o plaja privata cu vedere lina la Marea Ionica si la 13 km de orasul Corfu. 

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai numeroase facilitati pentru un confort deosebit: piscina in aer liber si piscina interioara, 4 plaje private cu nisip, 1 plaja cu pietris, gradini deosebite amenajate catre mare, restaurant gourmet Aristos ce ofera preparate grecesti si mediteraneene a la carte, lounge bar, seif, lift, cocktail bar la piscina, butic de haine, salon de coafura, magazin de bijuterii, wi-fi gratuit, transfer aeroport (contracost), parcare gratuita, receptie deschisa nonstop, seif, inchirieri auto, facilitati VIP in camera, room service, salon de infrumusetare, schimb valutar, sala de fitness, babysitting/servicii pentru copii. Ofera facilitati pentru activitati sportive si de divertisment ca: snorkelling, scufundari sau teren de tenis. 

Facilitati camera

Toate camerele beneficiaza de vedere la mare sau vedere la gradina, fiind situate in cladirea principala sau intr-un bungalou amplasat in gradini care duc pana la mare sau la gradina. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.